BARE BOHEMIAN

Kategori: Shopping

FRENCH PHARMACY - NUXE REVE DE MIEL

Franska kvinnor ser alltid väldigt effortlessly chic ut och hemligheten är att de har en bra bas. De fokuserar hellre på en bra hudvård för att sedan ha minimalt med smink på sig. En favorit på franska apotek är märket Nuxe. Franska it-tjejen Jeanne Damas gillar Nuxes läppbalsam, då tänkte jag att varför inte köpa produkten och testa den! Nuxes "Reve de miel" läppbalsam innehåller honung och gör läpparna mjuka. På kronans apotek i Liljeholmen hade de lyckligtvis rabatt på Nuxe's produkter så jag passade på att köpa deras handkräm och läppbalsam.

Jag applicerar läppbalsamet på läpparna innan jag går och lägger mig. Oavsett årstid har jag torra läppar och det slutar alltid med att det flagnar, men nu slipper jag äntligen det .  

Handkrämen luktar fantastiskt gott. Tänk doften av honung och vanilj samtidigt som krämen gör händerna mjuka. 

MASSIMO DUTTI - STÖVLAR

Jag känner mig redo att inleda hösten med mina snygga läderboots från Massimo dutti. Dock verkar det som att det dröjer tills det blir riktigt höstväder, det är alldeles för varmt för att ha på sig en varm tröja på eftermiddagen... känns jäkligt sur. Jag får ta och vänja mig att känna mig som en dvärg lite längre till...

  

Läderstövlar, Massimo dutti 

Upp