BARE BOHEMIAN

Kategori: Beautytips

FRENCH PHARMACY - NUXE REVE DE MIEL

Franska kvinnor ser alltid väldigt effortlessly chic ut och hemligheten är att de har en bra bas. De fokuserar hellre på en bra hudvård för att sedan ha minimalt med smink på sig. En favorit på franska apotek är märket Nuxe. Franska it-tjejen Jeanne Damas gillar Nuxes läppbalsam, då tänkte jag att varför inte köpa produkten och testa den! Nuxes "Reve de miel" läppbalsam innehåller honung och gör läpparna mjuka. På kronans apotek i Liljeholmen hade de lyckligtvis rabatt på Nuxe's produkter så jag passade på att köpa deras handkräm och läppbalsam.

Jag applicerar läppbalsamet på läpparna innan jag går och lägger mig. Oavsett årstid har jag torra läppar och det slutar alltid med att det flagnar, men nu slipper jag äntligen det .  

Handkrämen luktar fantastiskt gott. Tänk doften av honung och vanilj samtidigt som krämen gör händerna mjuka. 

5 minute make up tutorial

Jag gjorde min allra första youtube video och visar hur jag sminkar mig på exakt 5 minuter. Jag brukar oftast skippa foundation och köra på SPF 15 solskydd i ansiktet samt concealer under ögonen då jag är rätt mörk under ögonen. Har man 5 minuter ska man satsa på att zigzagga mascaran för att få långa fransar - då det gör mest skillnad i ansiktet tycker jag när man har ont om tid på morgonen. 

Jag tycker ljudet är rätt kasst i videon men tror ljuset vart ganska OK. De flesta youtubare använder ju s.k. "DIVA ring lights" som nästan bländar en, vilket ger en ett sken i ögonen. De är satans dyra och rätt svår att få tag på om man bor Sverige. 

Upp