BARE BOHEMIAN

Big Little Lies - TV SERIE TIPS

Jag vet att många kommer att titta på SKAM under påsklovet då säsong 4 har premiär nu på lördag den 15 April. Det finns dock en annan serie som man kan titta på i väntan på att Skam ska släppas på SVT play.

Big Little Lies är en serie på HBO nordic som handlar om de fyra mammorna Celeste Wright, Madeline Mackenzie, Jane Chapman och Renata Klein som bor i den tillsynes perfekta kuststaden Monterrey i Kalifornien. Jane Chapman (Shailene Woodley) är en ung ensamstående mor med ett mörkt förflutet och flyttar till Monterrey med sin son Ziggy, som ska börja i årskurs ett på grundskolan i Monterrey. Första skoldagen anklagar Amabella (Renatas dotter) - Ziggy för att ha tagit stryptag på henne, men han säger att han inte har strypt henne. Madeleine (Reese Witherspoon) försvarar Ziggy och säger att anklagelsen är absurd.

Madeleine och Jane börjar därefter att umgås. Det är då Jane träffar Celeste, Madeleines bästa vän, som har ett destruktivt förhållande med sin make Perry Wright (Alexander Skarsgård) som har det tillsynes perfekta förhållandet, då de fortfarande verkar nykära utåt sett. 

Allt detta slutar i ett mord. Serien visar tillbakablickar på vad som skett innan mordet, man vet inte vem offret är eller vem som är mördaren. 

Om ni inte redan sett denna serie - gör det ni kommer inte bli besviken! Den handlar om drama, mord, systerskap, familj och vänskap. Och ja, extremt bra musik. Ja, denna serie har allt. 

Jag har upptäckt en hel del musik från Big Little Lies och köpte t.o.m. soundtracket till Tv-serien på Itunes store.

Upp