BARE BOHEMIAN

AUTUMN OUTFIT

Jag var helt ovetandes om att det var just kanelbullens dag, men som tur var inte mina klasskamrater det. I pressbyrån i Huddinge sjukhus hade dem en tävling (ett lyckohjul), om man lyckades få en kanelbulle som resultat så fick man en kanelbulle eller "storvinst", så nästan alla kamrater fick varsin bulle var (vi var ca 5 st). Jag tog dock en halv bit eftersom jag började träna igår haha. Har knappt orkat göra något produktivt idag eftersom att jag bara haft träningsvärk. Dock hann man fota dagens outfit. 

Det har varit svinkallt idag och jag ångrar att jag inte hade vantar på mig utomhus idag... 

 

 

Lite detaljer på halsduken och skorna: 

  

Kappa från MANGO, byxor från ZARA, halsduk från NORTIKA (Stockmann, Finland)//MASSIMO DUTTI LEATHER BOOTS// BONDELID SWEATER

 

FRENCH BANGS

Det var inte så längesedan som jag klippte mitt hår i en LOB en s.k. long bob, mitt hår har växt ut så pass mycket att det är mellanlångt igen. 

Jag saknar dock mitt långa hår och försöker spara ut det, dock börjar jag känna att det kan bli tråkigt om allt hår har samma längd. Undrar om man hade passat i en lugg, vad är det värsta som kan hända? Om man inte känner att man passar i det kan man alltid sätta luggen bakåt med hårpins eller alternativt vänta på att det ska växa ut lite längre.  

Älskar den franska luggen som många 60-tals ikoner haft, det är så snyggt och effortless chic. Dock är det en hårstil som inte passar allihopa, så det är en riskfull hårstil att klippa till, kanske borde man pröva en peruk i samma färg som ens naturliga hår för att kolla om man passar i lugg? 

 

 

 

Franska modellen Louise Follain har en frilla som är skitsnygg, men frågan är om man hade passat i den. Det verkar som att dem flesta med lugg inte har en fyrkantig ansiktsform. 

Upp